diumenge, 12 d’agost del 2007

Viatge al pais del Sol Naixent i IX. Epíleg (13-12-2005)

Estava col·lapsat de tant de soroll i tantes lletres incomprensibles, missatges estèrils que inundaven el meu cervell i m'asfixiaven. Necessitava un gintònic. Vaig dirigir-me a Toru Road, el carrer amb més clubs de Kobe. Llavors em vaig adonar d'un nou problema que hauria d'afrontar: la major part de clubs estan en blocs de pisos, molts dels quals tenen la porta secretament guardada i amb noms que suggereixen noies amb poca roba. Jo volia un gintònic tranquil, m'estava agobiant encara més, volia un lloc fàcil d'entrar i d'un ambient senzill. A la fi, un club soterrat em va salvar, vaig entrar-hi, en català vaig emanar un gintònic. Un excés de llima em va fer valorar, encara més, els gintònics del Khan. L'ambient era de llum tènue i pudor de fum, hi havia una parella estrafolària a la barra i tres dones madures en una taula, que callaren mentre me les mirava, breument. De sobte, els glaçons comencen a dringar en el got, uns cops secs ressonen i fan vibrar el terra, la barra, el meu gintònic. Els ulls dels japonesos del club, s'obren accidentalment. El pànic començar a prendre força en l'ambient.
*************
La Jane va aparcar la bicicleta, pensa que ja tenia ganes de poder anar a treballar amb la bici, ja estava farta de tant metro i a corre-cuita sempre, això de fer de guia turística era bastant cansant. Hi havia moments que n'estava farta del seu amic. A ella li sabia greu sentir això, però trencar la rutina japonesa cada dia era extenuant. Va agafar la el pom de la porta del Magne i es disposava a entrar-hi per fer treballar el fetge, quan una tremolor va precedir un cop fort i allargassat. El terra tremolava, la bici va caure. "Un terratrèmol!", va pensar.
**************
Era la primera vegada que el Dr. Slump visitava Kobe. Trobava que les joves eren molt guapes i les col·legiales duien unes faldilles perfectes. Aquelles cares boniques i les cames mostrades només eren superades per l'arròs amb bou que havia menjat quatre cops en tres hores. Es sentia ple, feixuc. Es va asseure en banc al costat de l'estació de Motomaschi, allà esperaria a l'Harare-Chan.Tenia son, els ulls li pesaven, i els primers cops de cap somnolents es van estroncar amb un tremolor del terra seguit per un cop, com una explosió, que va fer tremolar encara més el terra i va fer caure al Dr. Slump a terra, rebentant-se li, a la cara, la bombolla mocosa del nas, que s'inflava i desinflava còmicament.
*************
Takashi sortia dels banys públics, estava relaxat i taral·lejava una ranxera tot imitant el Bertín Osborne, s'imaginava triomfant a Madrid o Sevilla, rodejat de flashos i dones occidentals molt boniques i molt occidentals. De sobte un soroll rocallós el va fer tremolar a ell i al terra, junt amb una iaio que també sortia dels banys, ben relaxat.
**************
Feia estona que John intentava obrir l'ull dret, l'esquerra: impossible. Tenia el bigotis encartonat de cervesa resseca. Les fiblades al cervell eren precises i contundents, estava de boca terrosa en un sofà del club del Mickey i sentia un mamellam recolzat a la seva esquena que li feia de pròleg d'un cos no gaire llarg. Sentia un alè etíl.lic al seu coll. Per la densitat d'aquells pits i la llargada del cos va pensar que devia ser la cambrera grega del club, cosa que el va fer somriure i fer sentor més jove. Quan va aconseguir obrir l'ull esquerra, el va tancar automàticament, ja que la visió d'un home barbut, tirant a obès, absolutament nu, a excepció d'un turbant, fent l'amor amb una dona japonesa amb més de 35 anys, i tots dos fent un duet musical, el va sobtar massa. La festa d'aquella nit s'havia allargat massa. Si pensem que feia 20 hores que estava allà...
De sobte, un soroll estrepitós li va fer obrir els ulls enganxats. L'exòtica parella copuladora va cridar de plaer a l'ajuntar-se les vibracions coitals i les vibracions terrenals, tot l'edifici va tremolar, i la majoria d'ampolles del club van caure. El Mickey va sortir del lavabo (amb la germana grega de la cambrera grega) espantat per la trencadissa d'ampolles reomplertes d'alcohol venut a granel al mercat negre d'Osaka.
****************
Takeshi Yamamoto, el pare de Khan, estava caminant amb l'Asano, amiga del seu fill i que li anava a ensenyar un BMW del concessionari on treballava. Ella el va portar fins on era el cotxe, li va ensenyar l'interior, amb els seients de pell, amb acabats de luxe, i, quan li anava a ensenyar el reproductor de DVD, Takeshi va apartar-se fins a sortir del concessionari. Va fer tres passes, obrint la boca fins caure-li la cigarreta. Els ulls protegits per unes ulleres d'un diàmetre considerable, es van obrir paral·lelament a la boca, al mateix ritme. Asano el va seguir i mirà cap on ell ho feia. No va poder reprimir un xiscle d'horror, mentre Takeshi va balbucejar: "GOD-ZIL-LA!"
****************
El rèptil gegant va començar a caminar patosament entre els edificis de la ciutat de Kobe, aixafant cotxes, persones i fent caure edificis. La gent corria desordenadament, xisclant, trepitjant-se, empenyent-se. Estaven presos pel pànic, que creixia amb cada tremolor de terra provocat per les passes de la bestiota, però encara més pels xiscles aguts de l'animalot. No van tardar a arribar caçabombarders de la Força Aèria d'Autodefensa del Japó, llançaren míssils que impactaren en el cos del rèptil sense immutar-lo. També l'ametrellaren. Al passar pel seu costat, Godzilla va colpejar els avions amb les potes superiors, fent que s'estavellessin en la ciutat, provocant encara més pànic del que hi havia.
L'alcalde fugia amb helicòpter, mentre el seu secretari afilava la katana, l'Harakiri era inajornable.
La Jane i el Khan es van amagar sota la taula agafats de la mà, sense dir-se res. La Midori, germana del Khan, bruixa de professió, va començar a fer un ritual espiritual.
El Takashi va tornar als banys públics i es va anar despullant mentre corria fins a la sala dels banys, es va ficar dins l'aigua de roses i s'hi va capbussar tot pensant "això és el que faria Julio Iglesias, morir amb estil".
El John va girar-se i va intentar treure's del damunt la cambrera grega, absolutament nua, la va mig incorporar mentre ella mig obria els ulls i intentava verbalitzar en grec. El Mickey cridava: "és la fi, morirem!". De sobte, va aturar els crits, va mirar-se la germana grega de la cambrera grega i va exclamar "a cardar!". Com un líder de masses el John li va fer cas i el duet musical de l'hindú i la japonesa va tornar a prendre vida amb un bon sacseig orgiàstic.
El Takeshi Yamamoto no s'ho va pensar dos cops i va encabir l'Asano al BMW i va arrencar-lo amb violència, trencant el portal de vidre del concessionari i va fugir fent xisclar els pneumàtics. A cada derrapada sortia un "yeah!" de la seva boca somrient.
El Dr. Slump, òbviament es va amagar tant malament que Godzilla el va agafar amb les seves urpes. Estava perdut. Somicava com el covard que era, no volia una mort digne com el Takashi, com el Julio Iglesias.
**********************
El científic de la Vila del Pingüí plorava de por, suplicava a un rèptil clemència. Es veia perdut, quan de sobte un crit estrident molt conegut es va anar a acostant, era l'Harare-Chan que amb un salt es disposava a arribar on estava pres el Dr. Slump. D'un cop de puny al mig dels ulls del rèptil va quedar estabornit, deixant caure el Dr. Slump i precipitant el cos gegantí i verd damunt la via de tren fent descarrilar un comboi de mercaderies damunt el carrer principal de la ciutat, multitud de cotxes fugissers van quedar aixafats pels vagons i part del cos del gran rèptil. Harare-Cha, va agafar la cua del monstre i donant tres voltes sobre si mateixa (arrasant qualsevol construcció en 20 metres a la rodona) el va llançar mar endins, provocant una ona gegantina que va arrasar les Filipines.
*************
El Dr. Slump es va recuperar del cop, embenat tot ell, a l'hospital de la Vila del Pingüí, l'Harare li va posar una caca rosa damunt l'embenat del cap.
Takeshi Yamamoto no es va quedar el BMW perquè tenia el cendrer massa petit. L'Asano va agafar-se unes vacances. La Midori encara pateix amnèsia, fruit del cop al cap, al caure-li el llum del sostre, i no se'n recorda de llegir les cartes de tarot.
La Jane i el Khan ja s'atreveixen a donar-se la mà, això sí, sempre en secret.
El Takashi va ser detingut per colar-se als banys públics, però va fugir i ara estar exiliat a Veneçuela. És assessor musical bolivarià del president Chávez.
El club del Mickey està tancat per vacances, doncs el Mickey està a Atenes casant-se amb la germana grega de la cambrera grega. El John ha deixat la beguda. L'hindú i la seva amant japonesa estant fent una gira presentant el seu disc: "Godillaz day's duet".
L'alcalde es va fer l'Harakiri i ara el seu secretari és l'alcalde de Kobe.
I jo? Bé, jo vaig demanar un altre gintònic, però sense llima. Amb llima només el sap fer el Khan.